Din booking

Velg tjeneste  
Din bil
Velg verksted og dag
Kontrollér
Send bestillingen
Velg tjeneste

Service

Service Velg Valgt

Hvis servicelampen i bilen lyser, er det på tide! Vi tar service på bilen din ifølge bilprodusentens anbefalinger og instruksjoner, og benytter alltid deler med minst original kvalitet. Etter gjennomført service får du stempel i serviceheftet. Inkludert i servicen er ett års veihjelp uten egenandel.

Les mer om service Les mindre
Oljeskift Velg Valgt

Oljeskift utføres normalt sammen med service, eller en gang i året. Vi benytter alltid olje som følger bilprodusentens spesifikasjoner og når vi bytter motorolje, bytter vi også oljefilter. Hvis du ønsker et oljeskift utover bilprodusentens serviceintervaller, velg dette alternativet.

Les mer om oljeskift Les mindre
Skifte av registerreim Velg Valgt

Registerreim byttes ifølge intervaller, mens registerkjede forventes å vare hele motorens levetid. Dessverre slites også kjeder, tannhjul og løperuller veldig raskt, bl.a. som følge av lange serviceintervaller. Enten billen har registerreim eller kjede, så la oss kontrollere og bytte ut ved behov, for begge kan forårsaker store og dyre følgeskader hvis de ryker.

Les mer om skifte av registerreim Les mindre
AC-kontroll Velg Valgt

Vi sjekker klimaanlegget i bilen din - og gir deg et pristilbud hvis nødvendig. Klimaet i bilen (oppvarming, kjøling og ventilasjon) er en viktig del av bilens funksjoner og din trivsel og helse.

Les mer om ac-kontroll Les mindre
EU-Kontroll Velg Valgt

Alle våre verksteder er godkjent av Statens vegvesen for å utføre Periodisk Kjøretøykontroll. Du kan slå opp fristen for din bil fra menyen på denne websiden. Vi kontakter deg og oppgir pris hvis kontrollen viser at det er nødvendig med utbedringer. Gjelder kun biler opp til 3,5 tonn.

Les mer om eu-kontroll Les mindre

Dekk

Hjulskift Velg Valgt

Når vi skifter hjul for deg, kontrollerer vi lufttrykk og dekkenes tilstand og slitasje. Hvis vi vurderer at dekkene bør byttes, kontakter vi deg. Vi programmerer dekktrykkvarslingen dersom bilen har det.

Les mer om hjulskift Les mindre
Dekkhotell Velg Valgt

Vi oppbevarer dekkene dine trygt og sikkert til du trenger de igjen. Hjulene kontrolleres før de lagres mørkt og kaldt, så de er klare til neste hjulskift. Prisen gjelder pr. sesong og inkluderer et hjulskift.

Les mer om dekkhotell Les mindre
Hjulinnstilling Velg Valgt

Feil hjulstilling fører til høyere slitasje av dekkene, høyre drivstofforbruk og utrygg kjøring. La oss kontrollere og justere alle hjulvinkler på bilen.

Les mer om hjulinnstilling Les mindre

Reparasjon

Feilsøking Velg Valgt

Feilsøk (Inntil 1 time) betyr at vi utfører en grundig kontroll basert på din beskrivelse av feilen, og dokumenterer observerte feil. Sammen gjennomgår vi resultatene og prøver å finne den beste og mest økonomiske løsningen for deg.

Les mer om feilsøking Les mindre
Skifte lyspærer Velg Valgt

Det er ikke alltid enkelt å komme til for å skifte pærer! Vi har det rette utstyret for det. Vi erstatter lyspærer som ikke virker på bilen din. Kjørelys skiftes alltid ut samtidig på venstre og høyre side for optimalt lys og sikkerhet.

Les mer om skifte lyspærer Les mindre
AC-reparasjon Velg Valgt

Vi reparerer ditt klimaanlegg (varme, kjøling og ventilasjon)

Les mer om ac-reparasjon Les mindre
Bremser Velg Valgt

Bremser er noe som må fungere 100 % til enhver tid! Hvis du mistenker feil i bremsesystemet, la oss undersøke funksjon og slitasje. Heller før enn siden.

Les mer om bremser Les mindre
Øvrig Velg Valgt

Er det noe annet vi kan gjøre for bilen din, som du ikke finner i menyen her? Skriv inn hva du ønsker at vi utfører.

Les mer om øvrig Les mindre

Siste minutt-tider med rabatt på service

Mange verksteder tilbyr siste minutt-tider på bilservice med 20% på arbeidskostnaden. Når du velger ett verksted, let etter verksted merket med gul triangel - disse har siste minutt-tider.

Slik fungerer det

Bestilling av time foregår ved at du velger første ledige dag i kalenderen hos det verkstedet du ønsker. Dette fungerer som en foreløpig bestilling og du avtaler pris direkte med ditt verksted. Du kan alltid avbestille frem til 24 timer innen ditt avtalte besøk. Betaling skjer i verkstedet.

Visa alla tjänster

Vid val av tjänst utan tidsbokning försvinner möjligheten för tidsbokning